"Мамчетата на палавите мамчета" със Сарандън, Хайнс и Барански

03.04.2019 г.
Киновселената на "Палави мамчета" продължава да нараства, след като STX Entertainment обяви, че ще прави трети филм от поредицата - "Bad Moms’ Moms". Фокусът сега ще бъде поставен върху персонажите на бабите, които бяха въведени в комедията "Пaлави мамчета по Коледа" от 2017 г. и изиграни от Сюзан Сарандън, Шерил Хайнс и Кристин Барански. Трите актриси ще повторят ролите си.

Франчайзът тръгна с хита от 2016 г., който се превърна в неочакван летен успех в бокс офиса и постигна над 180 млн долара при бюджет от $22 млн. Съобщението за новия филм бе направено от студиото с хедофис в Бърбанк, Калифорния, по време на негова презентация пред ежегодния панаир на екзибиторите CinemaCon (1-4 април 2019 в хотел "Цезар Палас", Лас Вегас). Шефът на STX Films Адам Фогелсън окачестви проекта си, цитиран от Варайъти, като "напълно ново приключение, което ще привлече всякакъв тип големи таланти".

Преди време от STX бяха започнали да правят "Палави татковци" ("Bad Dads"), но явно тази идея е останала на заден план. Говори се още, че Fox Networks са мислели да правят телевизионно риалити с палави мамчета.

Освен новото заглавие в т.нар. BMCU (Bad Moms Cinematic Universe), студиото използва времето си, за да представи и други свои проекти - като комедията "Poms" ("Британчета") с Даян Кийтън, трилъра "21 Bridges" ("21 моста") с Чадуик Боузман и комедията "My Spy" ("Шпиончето ми") с Дейв Батиста.
Copyright © 2024 Dir.bg.