Заклинанието 3“ с премиера през 2020 г.

04.04.2019 г.
„Заклинанието 3“ с премиера през 2020 г.Донякъде е изненадващо, че поредицата за Анабел ще се сдобие скоро с трета част, а „Заклинанието“ – филмът, с който започна всичко, все още има само едно продължение. Е, вече е ясно, че и той ще се сдобие с трета част. Снимките за нея предстоят това лято в Атланта, а вече знаем, че премиерата й ще се състои на 11 септември 2020 г.

Заклинанието 3“ всъщност ще бъде осмият филм от хорър поредицата на Джеймс Уан, чието начало бе поставено с първия филм от 2013 г. След това се появи неговото продължание, както и двете части за куклата Анабел и „Монахинята“. Предстои ни да видим третата част на „Анабел“, но преди нея е премиерата на „Проклятието на плачещата жена“, който също е част от тази хорър вселена.

Съвсем според очакванията Патрик Уилсън и Вега Фармига ще се завърнат като Ед и Лорейн Уорън, двамата популярни изследователи на паранормални явления. Не знаем с какво ще се сблъскат те в „Заклинанието 3“, но режисьор ще е Майкъл Чавес („Проклятието на плачещата жена“), а сценарият е дело на Дейвид Лесли Джонсън.

Джонсън е познато име в жанра и един от най-известните му сценарии е за хоръра „Сираче“ с Вега Фармига в една от главните роли. Освен това работи по „Заклинанието 2“, както и по големия хит на Уан „Аквамен“. Дори Джонсън вече се е заел с продължението на хита с Джейсън Момоа, работата по който усилено набира скорост.

Датата на премиерата на третата част на „Заклинанието“ съвсем не е избрана случайно. Именно в началото на септември излезе първата част на „То“ по романа на Стивън Кинг, която счупи всички рекорди. През този септември път предстои премиерата и на нейното продължение.
Copyright © 2024 Dir.bg.