Новите планове на Дисни след покупката на Фокс

04.04.2019
Новите планове на Дисни след покупката на ФоксСагата „Пришълецът“ не е приключила. След като „Дисни“ са вече собственик на „Фокс“, никой не очакваше, че компанията, чиято цел винаги е била семейната публика, ще направи филми, неподходящи за деца. Но явно за всичко си има първи път.

При представянето на бъдещите си хитове на провеждащия се в момента CinemaCon в Лас Вегас „Дисни“ разказаха за предстоящите поредици, на които ще залагат в бъдеще. Сред споменатите филми е и ново продължение на „Пришълецът“, за което се говори отдавна. Наскоро „Фокс“ отпразнуваха 40-годишнината на поредицата и това още повече засили спекулациите. Големият въпрос е дали Ридли Скот ще направи продължение на своя „Пришълецът: Завет“, който не бе посрещнат възторжено от фенове и критици, или Нийл Бломкамп ще има възможност да постави своето отдавна подготвяно ново начало на сагата.

Не е учудващо, че ще видим продължение и на „Kingsman“. Както обявихме преди време, Матю Вон в момента снима предисторията за създаването на шпионската организация, а след това ще се заеме и с третата част от приключенията на Егси и компания.

По-интересен е случая с „Планетата на маймуните“, чийто последен филм изглеждаше като логичен финал за историята на Цезар. Но явно „Войната за планетата на маймуните“ ще се сдобие с още продължения.

„Дисни“ споменават, че ще има още продължения и на „Аватар“, за които не сме се съмнявали, както и на „Лабиринтът“. Очаквайте скоро още горещи новини в тази връзка.
Copyright © 2024 Dir.bg.