Първи кадри от новия „Терминатор: Мрачна съдба

05.04.2019 г.
Първи кадри от новия „Терминатор: Мрачна съдба“Нови официални снимки от дългоочакваното продължение на „Терминатор“ разбуниха духовете в интернет. Както е известно, създателят на поредицата Джеймс Камерън се завръща официално и ще бъде изпълнителен продуцент на „Терминатор: Мрачна съдба“.

На снимките виждаме поостарялата Линда Хамилтън, която също се завръща в поредицата като Сара Конър, Арнолд Шварценегер като поостаряла версия на Т-800, както и новите попълнения във филма. Сред тях е Макензи Дейвис в ролята на Грейс, войник убиец, който може също да се окаже замаскиран Терминатор, а е възможно и да поеме по стъпките на Сара Конър.

Освен това виждаме Наталия Рейес в ролята на Дани Рамос, Диего Бонета, за чийто герой все още не знаем никакви подробности, както и Гейбриъл Луна, който ще е новият Терминатор. Някои коментари изтъкват, че той напомня излъчването на Т-1000 от „Терминатор 2: Страшният съд“.

Тим Милър е режисьор на новия епос и споделя, че се е решил да направи този филм заради завръщането на Хамилтън в него. „Това, че Линда се завърна вдъхна свежи сили на този „Терминатор“, тази история можеше да бъде продължена само с нея в ролята на Сара Конър. Линда преоткри този образ и едновременно му отдаде почит и внесе нещо ново в него“, казва Милър.

Скоро очакваме и първия трейлър на новия „Терминатор“. Премиерата му е предвидена за 1 ноември.
Copyright © 2024 Dir.bg.