„Дисни“ обмислят „Умирай трудно 6“

09.04.2019 г.
„Дисни“ обмислят „Умирай трудно 6“Още по време на снимките на „Умирай трудно: Денят настъпиБрус Уилис сподели, че би се радвал отново да се завърне към култовата роля на Джон Маклейн. Вече съобщихме, че Лен Уайзмън подготвя очакваното с голям интерес продължение, а сценарият е дело на Чад и Кари Хейс („Заклинанието“).

Знаем, че заглавието на бъдещия хит е „Маклейн“ и той ще е предисторията на популярния герой и неговата съпруга Холи през 70-те, като паралелно с това ще видим какво се случва с двамата в наши дни. Сега въпросът е дали „Дисни“, които вече са собственици на „Фокс“, са готови да дадат зелена светлина за ново и може би последно завръщане на коравото ченге.

За момента дори продуцентът Лоренцо ди Бонавентура (поредицата „Трансформърс“) не знае дали това наистина ще се случи. Все пак той твърди, че „Дисни“ са харесали готовия сценарий.

Само се надяваме студиото да не се намеси в работата на Уайзмън и да настоява бъдещия филм да е с рейтинг „подходящ за деца“. Все пак всички филми досега не са с подобен рейтинг.

За момента знаем, че Тоби Магуайър е сред продуцентите на „Маклейн“ и че Уайзмън трескаво издирва актьора, който да играе образа на младото ченге. Освен това актрисата Мери Елизабет Уинстед, която игра дъщерята на Джон и Холи в последните два филма от поредицата, заяви, че много се надява да го направи и в бъдещото продължение. А ние се надяваме то наистина да стане факт.
Copyright © 2023 Dir.bg.