Джон Сина преговаря за роля в „The Suicide Squad“

18.04.2019 г.
Джон Сина преговаря за роля в „The Suicide Squad“Дейв Батиста не е единствената бивша кеч звезда, която можем да видим в дългоочакваното продължение на „Отряд самоубийци“. Джон Сина също преговаря за роля в бъдещия хит на Джеймс Гън.

Той ще има шанса да се присъедини към Марго Роби и Идрис Елба, които ще са сред звездите в продължението. Роби ще се завърне към коронната си роля на Харли Куин, заедно с Джай Кортни, когото отново ще видим като капитан Бумеранг. Елба ще играе нов герой, който няма да е Дедшот, както бе обявено първоначално. Все още не знаем нищо за този герой, както и за героя за Сина.

Джеймс Гън е автор на сценария и ще режисира продължението, чийто снимки трябва да стартират тази есен. Премиерната дата е обявена за 6 август 2021 г.
Тя ще е точно пет години след премиерата на оригиналния филм, сред звездите в който бяха още Уил Смит и Джаред Лето. Той спечели над 746 милиона долара и беше логично да се сдобие с продължение. След продължително издирване на подходящ режисьор, „Уорнър“ в крайна сметка избраха Гън.

За Сина това ще бъде първа изява в комикс хит. Сред последните му успешни роли бяха тези в комедията „Секс на куково лято“ и предисторията от поредицата за трансформърсите „Бъмбълби“. Той ще замести Дуейн Джонсън в трилъра „The Janson Directive“, а освен това ще го видим в комедията „Playing With Fire“.  
Copyright © 2024 Dir.bg.