ТО: Част втора“ с първи трейлър

10.05.2019 г.
 „ТО: Част втора“ с първи трейлърСлед като засилиха максимално очакването, „Уорнър“ най-после ни представиха вчера в 19 ч. ПЪРВИЯ ТРЕЙЛЪР към един от най-големите си хитове за тази година – „ТО: Част втора“. Режисьор отново е Андрес Мушети, създателят на първия „Тo“, превърнал се официално в най-касовия хорър хит на всички времена.

Действието в продължението се развива 27 години след събитията в оригинала и ни представя вече порасналите членове на Клуба на загубеняците. Джеймс Макавой ще видим в ролята на Бил Денброу, Джесика Частейн ще е Бевърли Марш, Бил Хейдър ще играе Ричи Тoзиър, Джеймс Рансън ще е Еди Каспбрак, Джей Райън ще е в ролята на Бен Хенском, а Айзея Мустафа ще е Майк Хенлън. Отново в ролята на зловещия Пениуаз ще видим Бил Скарсгард.

Трейлърът започва със сцена, в която Бевърли говори с възрастна жена, която определено не е това, за което се представя. Само тази сцена е достатъчна да ни подготви за това, което да очакваме. И потвърждава, че Мушети не е загубил формата си, която ни демонстрира с първия „Тo“, предизвикал истинска сензация през 2017 г. и отприщил новата вълна от екранизации по Стивън Кинг.

Разбира се, демоничното присъствие на Пениуайз се усеща във всеки кадър, а във финала на трейлъра сме залети с дъжд от балони. Те са най-открояващото се и в новия плакат на филма, който бе разпространен с трейлъра. Гответе се да треперите и да се реете с продължението на „Тo“ от 6 септември.

Copyright © 2024 Dir.bg.