Фантастичен трилър ще събере на екрана Ан Хейш и Томас Джейн

21.05.2019 г.
Фантастичен трилър ще събере на екрана Ан Хейш и Томас ДжейнРежисьор ще бъде Шейн Дакс Тейлър, който ще е сред продуцентите, а освен това е автор на сценария, заедно с Чад Лоу („Краят на деня“). Двамата работят заедно и по трилъра с Доминик Пърсел „Isolation“.

„Salvage“ ни пренася в една постапокалиптична Америка и разказва за премеждията на две двойки. Те се борят за своето оцеляване, пътувайки по реката в една лодка. Всъщност всеки от четиримата се опитва да оцелее, като в употреба влизат и най-бруталните методи. Всеки от героите се проявява в неочаквана светлина, някой се оказват прекалено смели, а други разчитат изцяло на насилието.

Освен Хейш и Джейн, в актьорския състав са още У. Ърл Браун, Джилон ВанОвър и Томас Джоунс. Снимките трябва да започнат през юли в Кентъки.

Очакванията към „Salvage“ са големи. Тейлър и Лоу го сравняват с филма с Виго Мортенсън „Пътят“, но във вода, както и с хоръра „Непознатите“, с тази разлика, че действието се развива в лодка. Сред интригуващите имена в продукцията е и това на Джери Кантрел от Alice in Chains, който ще е автор на музиката.
Copyright © 2024 Dir.bg.