Премиерът Борисов прие Силвестър Сталоун

04.06.2019 г.
Премиерът Борисов прие Силвестър СталоунБойко Борисов се срещна със Силвестър Сталоун, който отново е в България за снимки в киноцентъра "Бояна". Премиерът посрещна актьора в кабинета си в Министерски съвет, а разговорът им бе излъчен на живо през фейсбук. В началото двамата се прегръщат, а Борисов потупва по рамото прочутия си гост.

"Срещнах се с актьора Силвестър Сталоун, който в момента снима продължението на "Рамбо" у нас. Благодарих му за добрите думи, които казва за страната ни. Сталоун е много доволен от българите, с които работи", написа профилът на Борисов в социалната мрежа.
Премиерът показа на Слай тяхна снимка отпреди години, когато той пак беше у нас и двамата разговаряха. "Тука още съм mayor (кмет)", каза му Борисов. - "Спомням си", отвърна Сталоун, който след това той показа на министър-председателя трейлъра на новия "Рамбо" и изтъкна, че е сниман в България.

"С Хърватия ще се съревноваваме, там Game of Thrones са снимали", коментира Борисов и благодари на звездата за добрите думи, които преди време каза за страната ни - че тук интернет е много бърз.

Актьорът заяви, че единственото, което не му харесва в България, е че през зимата е много студено, шегувайки се, че по това време тук не се чувства силен.
"Така е, но пък имаме Банско, Пампорово, Боровец, световна купа по ски всяка година имаме", отговори Борисов и му предложи да го почерпи кафе.

Известният актьор пристигна в София миналата седмица, за да презаснеме някои от сцените за най-новата си лента: "Рамбо: Последна кръв". Сталоун, който е продуцент и сценарист на филма, дойде у нас през септември 2018 г. и остана повече от месец, но е недоволен от някои кадри и затова ще ги заснеме повторно. Очакванията са да остане дълго у нас за новите снимки.

Copyright © 2024 Dir.bg.