Кино-купон в Одеон с "Лятото на Обичайните заподозрени"

11.06.2019 г.
Кино-купон в Одеон с Преди да започнат големите концерти през юли и август, Стефан Вълдобрев и любимите музиканти тръгват на път, за да представят на публиката документалния си филм "Лятото на Обичайните заподозрени". Филмовото турне стартира на 13 юни, четвъртък, в Кино ОДЕОН и ще премине през големите градове на България, като нови дати се добавят непрекъснато.

Лентата е запечатала най-паметните моменти от досегашните концертни изяви на групата. Зрителите имат възможност да пътуват с бандата в буса на път за морето, да бъдат с музикантите на плажа, зад сцената и да почувстват позитивната атмосфера, настроението и смеха, които преливат от всеки кадър на филма.

"Документална комедия" е като че ли най-точното определение за жанра на тази продукция, в която Стунджи Янкулов, Иван Лечев, Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов и Стефан Вълдобрев
разказват с ирония и вглъбеност за дългия си съвместен път.

След премиерната прожекция на София Филм Фест през март, "Лятото на Обичайните заподозрени" вече има покана за международен фестивален показ в Брюксел през октомври.

Зрителите в Кино ОДЕОН, както и във всички останали градове от турнето, ще имат възможност за среща, въпроси или личен разговор със създателите на филма - режисьора-сценарист Камелия П. Петрова, артиста Стефан Вълдобрев или някои от останалите главни заподозрени действащи лица.
Copyright © 2020 Dir.bg.