Карлови Вари почита Джулиан Мур

12.06.2019 г.
Карлови Вари почита Джулиан МурПредстоящият кинофестивал в Карлови Вари ще почете за своя принос към седмото изкуство Джулиан Мур. Тя ще получи наградата „Кристален глобус“ на бляскава церемония.

На нея ще бъде показан и най-новият филм с участието на носителката на „Оскар“, американският римейк на европейската драма „След сватбата“ - "After the Wedding". Режисьорът на филма и съпруг на Мур - Барт Фройндлик - също ще бъде гост на фестивала, както и актьорът Били Крудъп, който участва в новия филм.

Патриша Кларксън също ще получи почетната награда на фестивала на церемонията по закриването.Номинираната за „Оскар“ актриса ще представи и най-новия филм с нейно участие „Learning to Drive“.

Сред специалните гости на феста ще е и Кейси Афлек. По-малкият брат на Бен Афлек ще представи своя най-нов филм „Light of My Life“, който е дебютът му като режисьор и на който е още сценарист, продуцент (чрез неговата "Sea Change Media") и изпълнител на главната роля.

54-тото издание на фестивала в Карлови Вари ще се проведе от 28 юни до 6 юли. На церемонията по закриването ще се прожектира комедията с Ема Томпсън, Минди Кейлинг и Джон Литгоу „Late Night“.
Copyright © 2024 Dir.bg.