Отмъстителите: Краят“ щурмува отново кината

20.06.2019 г.
„Отмъстителите: Краят“ щурмува отново кинатаВероятно филмите за супергерои ще бъдат разделени на два етапа – преди и след „Отмъстителите: Краят“. Мега хитът на Марвел вече спечели над 2,7 милиарда долара, при това за няколко седмици на екран. Само 47 милиона го делят от това да изпревари „Аватар“ и да стане най-касовия филм на всички времена.

А това е на път да се случи съвсем скоро. Шефът на "Марвел" Кевин Файги обяви на ComicBook, че филмът на братя Русо ще щурмува отново кината в САЩ с добавени нови сцени и няколко специални изненади. Това ще се случи през следващия уикенд.

Едва ли има по-подходящо време за удължена версия на „Отмъстителите: Краят“. Идеята е филмът да загрее феновете преди премиерата на следващия Марвел хит – „Спайдър-мен: Далече от дома“. Продължението на хита с Том Холанд ще е първият филм след последните приключения на отбора на Отмъстителите и интересът към него се очаква да бъде меко казано огромен.

Сега големият въпрос е дали в крайна сметка „Отмъстителите: Краят“ ще успее да задмине големия хит на Джеймс Камерън и с колко минути ще бъде удължен той. При положение, че братя Русо направиха своята финална версия максимално дълга за подобен род филми се съмняваме, че добавените няколко минути ще са от толкова голямо значение. Но със сигурност Марвел феновете ще са на линия в кината.
Copyright © 2024 Dir.bg.