Официален старт на снимките на „Бързи и яростни 9

26.06.2019 г.
Официален старт на снимките на „Бързи и яростни 9“Отне им малко време, но вече всичко е наред. Започнаха снимките на един от сигурните хитове на 2020 г. – „Бързи и яростни 9“. За това ни информира Вин Дизел, които върви уверено по стъпките на своя бивш колега и приятел Дуейн Джонсън, който ни информира подробно за всичко около всеки свой следващ проект.

Точно като него екшън звездата публикува видео в Инстаграм. В него двамата с Мишел Родригес споделят, че току-що са приключили с първия снимачен ден на дългоочаквания филм. Двамата не могат да повярват, че вече са достигнали до „номер 9“ и поздравяват целия екип и всички фенове на поредицата.

Джъстин Лин ще се завърне на режисьорския стол, след като режисира третия, четвъртия, петия и шестия филм от „Бързи и яростни“. Впоследствие той се насочи към друга поредица със „Стар Трек: Отвъд“, а след това режисира първите два епизода от сезон 2 на тв сериала „Истински детектив“.

Бързи и яростни 9“ бе планиран отдавна, но работата по него забуксува, след като враждата между Дизел и Джонсън набра скорост. Тя се отрази и на творческия екип. Сценаристът Крис Морган, работил по няколко от филмите, се зае със сценария на „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Така той отпадна от екипа на деветия филм от поредицата. Сценарият му е дело на Даниел Кейси и все още неизвестна жена. За момента не знаем нищо за сюжета му, но явно това ще е предпоследната глава от приключенията на познатата банда, която ще видим за последен път в „Бързи и яростни 10“.

Освен Дизел и Родригес, в новия филм се очаква да се завърнат още Лудакрис, Тайрийз Гибсън и Натали Еманюел. Както обявихме, към тях ще се присъедини и Джон Сина, но за ролята му все още не се знае нищо. Иначе премиерата на „Бързи и яростни 9“ очакваме на 22 май 2020 г.


Copyright © 2024 Dir.bg.