Ема Стоун си нарани рамото, паднала у дома

26.06.2019 г.
Ема Стоун си нарани рамото, паднала у домаАмериканската звезда Ема Стоун се намира във Великобритания за снимките на филма "Круела", в който се превъплъщава в образа на младата злодейка в предистория на "101 далматинци". Във филма от 1996 г. ролята на ДеВил бе изпълнена от Глен Клоус, номинирана за нея за "Златен глобус". Излизащата на 23 декември (в България - на 25 декември) 2020 г. комедийна продукция "Cruella" е на Gunn Films (на канадския продуцент Андрю Гън) под шапката на Walt Disney Pictures.

Според таблоида The Sun, цитиран от Контактмюзик и прецитиран от БТА, освен на работа Стоун се е отдала и на развлечения - 30-годишната актриса била почитателка на Spice Girls и не е пропуснала възможността да посети на 13 юни концерта им на стадион "Уембли" в Лондон. Подвизавайки се върху рамото на свой приятел, Стоун е паднала и е наранила собственото си рамо. Първоначално актрисата е мислила, че има навяхване, но впоследствие - след няколко дни колебание - се е оказало, че става въпрос за счупване. След инцидента лекарите са ѝ препоръчали да почива два месеца и да носи шина.

Вестникът със заглавие "New Disney film Cruella in crisis" обаче доказва със снимка само факта, че Стоун е заснета с певицата Ема Бънтън с прякор "Бейби Спайс" преди шоуто.


По-късно през деня The Guardian опроверга информацията в две нейни части:
- Стоун не е паднала от рамото на свой приятел, а се е подхлъзнала на пода у дома си;
- снимките на филма, започващи това лято, не са "в криза" заради нараняването на актрисата; "снимките още не са започнали и това не е проблем по никакъв начин. Проектът още е на етап предпродукция, а снимките ще започнат тогава, когато тя се оправи".

Оператор е изтъкнатият 42-годишен белгиец Николас Каракацанис ("Аз, Тоня", "Код: 999", "Мръсни пари"), режисира живеещият в САЩ австралиец Крейг Гилеспи ("Часът на героите", "Нощта на ужасите"), сценарият е на авторски колектив, в който личат имената на Алийн Маккена ("Дяволът носи Прада") - тя е и изпълнителен продуцент, Джереми 'Джез' Батъруърт ("На ръба на утрешния ден") и британката Кели Марсел ("Спасяването на Мистър Банкс", "Петдесет нюанса сиво").

Българските кинозрители гледаха за последно носителката на Оскар във "Фаворитката", за която Стоун получи поредна номинация, а през октомври тази година ще я видят в "Zombieland 2" - режисираната отново от Рубен Флайшър хорър комедия е на фаза постпродукция, след като снимките завършиха в средата на март.
Copyright © 2024 Dir.bg.