първия т..."/> Кино

Първи трейлър „Knives Out

03.07.2019 г.
Първи трейлър „Knives Out“Lionsgate представиха първия трейлър на един от най-интригуващите филми за тази година – „Knives Out“. Мистериозният трилър на Райън Джонсън има всички шансове да се нареди сред фаворитите в сезона на наградите. И трейлърът му още повече разпалва апетита на фенове и кино специалисти.

Всички обичат да разгадават загадки от сорта: кой е убиецът. И докато Кенет Брана предизвика интерес със своя адаптация на Агата Кристи, Джонсън реши да разработи своя оригинална идея, която звучи като модерна версия на „Госфорд парк“. И точно като в този класически филм на Робърт Олтман, патриархът на една фамилия се прощава с този свят... не по свое желание. А един ексцентричен детектив ще се опита да разплете мистерията.

Няма как да не сме впечатлени от актьорския състав. Даниел Крейг е в ролята на детектива с френски имена - Беноа Блан и говори с акцента на американец от южните щати, за когото никога не бихте предположили, че е играл най-прочутия британски агент 007. Крис Евънс пък е на светлинни години от образа си на капитан Америка, в ролята на цапнат в устата член на фамилията и съответно един от заподозрените за убийството.

В ролята на патриарха на семейството, умрял точно на своя 85-и рожден ден, ще видим Кристофър Плъмър. Звездният състав се допълва от Джейми Лий Къртис, Дон Джонсън, Тони Колет, Майкъл Шанън, Ана Де Армас, Лакийт Стенфийлд и Катрин Лангфорд.

За Райън Джонсън това ще е първи режисьорски проект след „Междузвездни войни: Последните джедаи“ от 207. Той описва новия си филм като среща между Алфред Хичкок и Агата Кристи. Очакваме с нетърпение премиерата му в България на 6 декември, а до седмица-две ще бъде уточнено и българското му заглавие, съобщават от Лента/Би Ес Филмс.
Copyright © 2024 Dir.bg.