Скандал разтърси Bond 25

05.07.2019 г.
Скандал разтърси Bond 25Снимачната площадка на Bond 25 бе разтърсена от нов скандал. 71-годишната Грейс Джоунс (Grace Jones), която била поканена да партнира на Даниел Крейг и да изпълни специална малка роля в дългоочакваната продукция, се отказала и напуснала гневна филма, без да заснеме сцената.

Джоунс, която играе изкусителната Мей Дей в 14-ия Бонд-хит с Роджър Мур от 1985 г. „Изглед към долината на смъртта“, била посрещната с всички възможни екстри като една истинска звезда. Продуцентите се надявали, че ролята й ще допадне много на феновете на най-прочутия британски шпионин.

Всичко изглеждало наред, докато в крайна сметка Джонс не установила, че ролята е съвсем малка. Тя имала съвсем други очаквания и се почувствала обидена от предложението. Затова и напуснала снимачната площадка още преди да заработят камерите.

Това явно е поредният проблем за юбилейния Bond 25, който бе забавен след отказа на Дани Бойл да се заеме с режисурата и след няколко издънки по време на снимките, включително нараняване на звездата Даниел Крейг, който претърпя спешна операция на глезена, както и мощна експлозия, разрушила част от декорите.

Ще е интересно да разберем дали продуцентите ще опитат да намерят заместничка на Джоунс и каква точно е била нейната роля. Иначе снимките на все още неозаглавения епос за Джеймс Бонд продължават в момента в Лондон, а премиерата му очакваме у нас на 10 април 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.