Терон и Мирън се завръщат в "Бързи и яростни 9"

08.07.2019 г.
Терон и Мирън се завръщат в Вин Дизел обяви от снимачната площадка чрез видеопослание в мрежата Инстаграм, че Шарлийз Терон и Хелън Мирън ще участват в деветия "Бързи и яростни" на Universal Pictures. Информацията е споделена от изданието Дедлайн.

Персонажите и на двете бяха въведени в предния филм от 2017 г. Терон изигра кибертерористката Сайфър, накарала Дом (Дизел) да обърне гръб на уличното си семейство и да действа в нейна полза. Мирън пък влезе в образа на Магдалин Шоу, майка на Декард (Джейсън Стейтъм) и Оуен (Люк Евънс). Ще видим английската звезда междувременно пак като Магдалин в излизащия на 2 август у нас спин-оф "Хобс и Шоу".

Терон и Мирън се присъединяват към още един нов член на актьорския екип - Джон Сина, чийто герой обаче е обвит засега в мъгла.

Режисьорът на 6-ия филм (и на няколко преди това) Джъстин Лин се завръща за 9-ия, който в момента се снима в Лондон. Оператор е австралиецът Стивън Уиндън, получил множество отличия, вкл. номинация за "Еми", за военния сериал "Пасифик". Водещ сценарист е Даниел Кейси по сюжет, разработен от Джъстин Лин и Алфредо Ботело.

В дългия списък продуценти са Вин Дизел (през неговата "One Race Films") заедно със Саманта Винсънт, както и Джъстин Лин (през компанията си "Perfect Storm Entertainment"). Джефри Кършенбаум и Джо Рот продуцират за "Roth/Kirschenbaum Films".

Екшън франчайзът досега е продал билети за над 5.1 милиарда долара в цял свят, а Дизел е продуцент на петте най-печеливши филми в него - от петия до осмия вкл.
Copyright © 2024 Dir.bg.