Самюъл Джаксън в ребута на "Убийствен пъзел" на Крис Рок

08.07.2019 г.
Самюъл Джаксън в ребута на В новия "Убийствен пъзел" на Lionsgate, който засега стои неозаглавен като "Untitled Saw Project" с премиера през октомври 2020 г., към Крис Рок се е присъединил Самюъл Джаксън, съобщава Варайъти. Снимките са започнали в Торонто, като зад камерата е канадският оператор Джордан Орам.

Рок ще играе полицай, разследващ серия от ужасяващи убийства, а Джаксън ще бъде баща му. Английският актьор Макс Мингела (синът на Антъни Мингела), звезда от сериала "Историята на прислужницата" и наскоро режисирал "Teen Spirit", също е в състава и ще се превъплъти в партньор на героя на Рок. Американката Марисол Никълс, известна и от сериала "Ривърдейл", ще влезе в образа на капитан от полицията.

Конкретиката на сюжета засега се държи в тайна, като се разпространяват обещания за "изобретателни коварни капани, умни нишки и съспенс на ръба", очаквани от феновете. Джо Дрейк, председател на "Lionsgate Motion Picture Group" обещава, че новият фирлм ще бъде извънредно специален с неочаквана и зловеща нова история.

Популярните Марк Бърг и Орен Кулес ще продуцират за Лайънсгейт. Дарън Баусман, който режисира II, III и IV филм от поредицата, се завръща и за новия.

Франчайзът, който се подновява благодарение на любовта на Крис Рок към него, се върти около измисления образ на Джон Креймър, който примамва жертвите си в ситуации, тестващи волята им за живот. Тобин Бел е актьорът, влязъл в образа му във всичките 8 филма досега. Нискобюджетните заглавия са печеливши за студиото, продало от тях билети за близо 1 милиард долара по света. Последната версия - "Пъзелът" от 2017 г. - излезе с приходи от $100 милиона.
Copyright © 2024 Dir.bg.