Аз съм Патрик Суейзи

10.07.2019 г.
Аз съм Патрик СуейзиТой беше една от най-ярките звезди на Холивуд, напуснал ни прекалено рано. Paramount Network и Network Entertainment ще почетат паметта на Патрик Суейзи с един специален документален филм, част от поредицата „Аз съм“.

„Аз съм Пaтрик Суейзи“ ще разказва за детството на актьора в Тексас, за неговия път към славата и за връзката със съпругата му Лиса Ниеми. Ще видим и интервюта с някои от неговите партньори на екрана, както и с най-близките му хора.

Сред тях ще са Ниеми, неговия брат Дон Суейзи, звездите Сам Елиът, Роб Лоу, Кели Линч, Лори Пети, както и с Дженифър Грей и Деми Мур, партньорките му в емблематичните хитове „Мръсни танци“ и „Призрак“. За Суейзи ще си спомнят още режисьорът Роланд Джофи, неговата агентка Никол Дейвид, мениджърката му Кейт Едуардс, личната му асистентка Розмари Хайгейт, каскадьорът Клиф Маклафлин и бодигардът му Франк Уайтли.

Документалният филм, чийто режисьор е Ейдриън Бютенхаус, ще е поредният проект на Network Entertainment и уважавания продуцент Дерик Мъри. Предишните филми от поредицата „Аз съм“ бяха посветени на личности като Джон Ф. Кенеди мл., Мартин Лутер Кинг мл., Стив Маккуин, Ричард Прайър, Пол Уокър и Хийт Леджър.

„Аз съм Патрик Суейзи“ ще има своята световна премиера на кино фестивала в Сан Антонио на 2 август. Телевизионните зрители ще могат да го гледат по Paramount Network в деня на рождения ден на покойния актьор – 18 август.
Copyright © 2024 Dir.bg.