Официален трейлър на „Диви и щастливи

19.07.2019 г.
Официален трейлър на „Диви и щастливи“Днес за първи път феновете на киното могат да гледат официалния трейлър на филма „Диви и щастливи“, в който си партнират звездите Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев, Александър Сано, Дария Симеонова и популярният швейцарец Базил Айденбенц. Телевизионната му премиера бе тази сутрин в предаването “Здравей, България“ по телевизия NOVA, а всички кина в страната вече разполагат с киноверсията на трейлъра и ще го завъртят своевременно на голям екран пред популярни филми.

Вижте трейлъра.

В него са интегрирани ключови сцени от филма, както и нови лица: Асен Блатечки, Калин Врачански, Явор Бахаров и Бен Крос, те също са част продукцията. В екшън комедията участват още родни звезди, които влизат в образите на колоритни герои от филма.

Калин Врачански и Асен Блатечки

Явор Бахаров


Бюджетът на "Диви и щастливи" надхвърля 2.5 млн. лева, което превръща лентата в една от най-скъпите български продукции за всички времена. Продуцентите сключиха сделка за международно разпространение още преди да бъдат завършени снимките - по тази причина голяма част от диалога е на английски език.

Историята е ориентирана към смелата и борбена жена, която има нужда от повече самочувствие, за да постигне мечтите си и да намери щастието. Характерно за филма е постоянната смяна на декори и визии. Действието се пренася през най-красивите места в София, Варна, Велико Търново и Русе, а героините на Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев непрекъснато сменят перуки и дрехи, за да останат неразпознаваеми за полицията, която ги преследва - и най-вече да се скрият от най-добрия инспектор в страната, Донев (в ролята - Александър Сано). Той има завиден опит със залавянето на престъпници за по-малко от 24 часа, но не може разгадае действията на две решени на всичко жени...

Постоянното преобличане, наситените с адреналин екшън сцени и модерен хумор са ключовите елементи в най-новия български филм. Филмът е изпълнил всички изисквания на дистрибутора за екшън – в него има каскади с автомобили, мотори, бъгита, също така сцени с хеликоптер и самолет.
Copyright © 2020 Dir.bg.