Куентин Тарантино обмисля „Убий Бил 3“

23.07.2019 г.
Куентин Тарантино обмисля „Убий Бил 3“Въпреки че в момента се готви за премиерата на новия си хит „Имало едно време... в Холивуд“, Куентин Тарантино не спира да планира следващите си проекти. А един от тях може би ще е третата част на един култов шедьовър, който отново ще го събере с една от любимите му актриси – Ума Търман.

За „Убий Бил 3“ се заговори скоро след премиерата на първия филм през далечната 2003 г. Спомнете си само първата велика сцена с бруталната битка между Булката (Търман) и Вернита Грийн (Вивика А. Фокс). Вернита е първата жертва в списъка на Булката, която казва на нейната дъщеря, станала свидетел на смъртта й, че след години, ако още желае да си отмъсти за майка си, тя ще я очаква.

Разбира се, това е само предположение за развитието на историята в третата част. Тарантино от години споделя различни идеи за това продължение и наскоро призна, че е разговарял по темата с Търман.
„Миналата седмица се чухме с Ума и обсъждахме разни идеи, по които работя отдавна. Ако някой от моите филми има шанс да се сдобие с продължение, това определено ще бъде „Убий Бил 3““, заявява великият режисьор.

Знаем, че Тарантино ще направи още един или два филма, преди окончателно да се оттегли от киното. Затова и силно се надяваме един от тези филми да е финалът на историята за Булката.
Copyright © 2021 Dir.bg.