Джордж Милър подготвя две продължения на „Лудия Макс“

25.07.2019 г.
Джордж Милър подготвя две продължения на „Лудия Макс“Изминаха четири години от премиерата на „Лудия Макс: Пътят на яростта“. Филмът на Джордж Милър се превърна в истинска сензация, спечели над 378 милиона долара само от кино разпространението си и бе удостоен с много престижни награди, включително шест статуетки „Оскар“.

Още оттогава се заговори за продължение на историята на Макс Рокатански, в чиято роля Том Харди успешно замести Мел Гибсън от първия филм ("Лудия Макс, 1979). Впечатляващо беше и включването на  Шарлийз Терон в ролята на смелия командир Ярост. Милър сподели преди време, че подготвя две продължения за филма и вече потвърди това.

Ясни са и заглавията на бъдещите хитове – „Wasteland“ и „Furiosa“. „Това ще бъдат две отделни истории, в които ще видим Лудия Макс. Едната ще ни върне в изпепелените земи, а другата ще е историята на Ярост. Ще работя паралелно и по двата филма“, сподели в скорошно интервю Милър.

Големият въпрос е кога той ще започне наистина работа по тези дългоочаквани продължения. Знаем, че култовият режисьор се готви за снимки на следващия си проект, епичната любовна фентъзи история „Three Thousand Years of Longing“ ("Три хиляди години копнеж", 2020) по негов собствен сценарий, с главни роли за Идрис Елба и Тилда Суинтън. Едва след това ще започне работа по продълженията на „Лудия Макс“.

Милър е известен с това, че изпипва подробно всеки детайл и работата по неговите филми понякога продължава повече от очакваното. Затова и някои специалисти предполагат, че най-рано след две години ще се заеме с двете продължения.
Copyright © 2024 Dir.bg.