Задава се „Зад волана 2“

31.07.2019 г.
Задава се „Зад волана 2“Още в началото на тази година стана ясно, че Едгар Райт е готов със сценария на първото продължение в своята кариера. След големия успех на „Зад волана“, радващ се на висок рейтинг сред критиците и превърнал се в касов хит, започнаха спекулациите дали ще видим отново на екрана „дяволът зад волана“ Бейби, в чиято роля Ансел Елгорт беше великолепен.

Райт и Елгорт сега се заеха да ни убеждават, че продължението съвсем скоро ще се превърне в реалност. Актьорът, който в момента се снима в ролята на Тони в мюзикъла на Стивън Спилбърг „Уестсайдска история“, сподели, че вече е прочел сценария. Но отказва да каже каквито и да е подробности, освен тази, че заглавието ще е съвсем различно.

Самият режисьор, който в момента е в кратка пауза между снимките на новия си психологически трилър „Last Nihgt in Soho“, сподели в Туитър, че се надява скоро да се заеме с продължението. Всичко ще зависи от работата му по новия филм, чиято премиера се очаква през 2020 г.

Проблемът е, че Елгорт подписа договор за участие в сериала „Tokio Vice“, по който му предстои доста работа след като приключи с „Уестсайдска история“. А това може да забави и снимките на „Зад волана 2“.

Ако пък и Райт се забави с постпродукцията на „Last Nihgt in Soho“ има вероятност той да избере друг на режисьорския стол и само да е продуцент на продължението. Така или иначе се надяваме двамата с Елгорт да ни поднесат нещо от класата на „Зад волана“ колкото е възможно по-скоро.




Copyright © 2024 Dir.bg.