Първи трейлър на „A Million Little Pieces“

09.08.2019 г.
Първи трейлър на „A Million Little Pieces“Налице е още един фаворит за престижни награди, който вече има и първи трейлър. „A Million Little Pieces“ от 2018 г. е точно това, към което членовете на Американската киноакадемия са много пристрастни – драматична история за преодоляването на различни зависимости и за опитите да получиш втори шанс. Екранизацията по романа на Джеймс Фрей е дело на Сам Тейлър-Джонсън („Петдесет нюанса сиво“), а в главната роля е нейният съпруг Ерън Тейлър-Джонсън.

Романът на Фрей се превръща в бестселър, но предизвиква истински скандал преди десетина години в САЩ. Авторът твърди, че това са собствените му мемоари и всички безрезервно му вярват, дори и Опра Уинфри, която го кани в шоуто си. Впоследствие се оказва, че Фрей си е поизмислил доста от представеното в романа за повече драматизъм.

Звездата от „Годзила“ е в ролята на 23-годишния Джеймс, алкохолик и наркоман, който се събужда в един самолет без никаква представа какво му се е случило през последните няколко седмици. Той може да поеме по два пътя: да започне да се лекува или да се прости с живота си. Джеймс започва лечение в рехабилитационна клиника, където се оказва в компанията на други свои събратя, които също се опитват да се преборят със своята наркозависимост в името на нещо по-добро. В крайна сметка срещите с тях се оказват повече от терапия за пропадналия мъж.

Съпрузите Тейлър-Джонсън сами адаптират романа на Фрей. Във филма ще видим и още звезди като Били Боб Торнтън, Чарли Хънам, Джулиет Луис, Одеса Янг, Джовани Рибиси и Даш Михок. Премиерата американците очакват на 6 декември.
Copyright © 2024 Dir.bg.