Дисни с нова концепция за „Умирай трудно“ без Брус Уилис

15.08.2019 г.
Дисни с нова концепция за „Умирай трудно“ без Брус УилисНяма спор, че това е една от най-популярните екшън поредици на всички времена. И всички очакваме с нетърпение кога ще се появи следващата част на „Умирай трудно“. Това явно няма да се случи скоро. След като „Дисни“ вече са собственици на „Фокс“, те ще решават какво ще е бъдещето на поредицата.

И тъй като приключенията на Джон Маклейн не са насочени директно към семейната аудитория, това създава доста проблеми. Освен това докато първите четири филма от поредицата минаваха за успешни, последният „Умирай трудно: Денят настъпи“ не беше приет добре от критиците, дори феновете останаха разочаровани.

Но „Дисни“ не са се отказали от тази поредица. Според изтекла информация те се готвят да поставят ново начало на „Умирай трудно“. Това означава, че подготвяният от повече от година шести филм „McClane“, който бе обявен като предистория и продължение на случилото се досега, в крайна сметка няма да бъде направен.

Вместо това започва работа по съвсем нов филм, който ще представи нещата отначало. Явно ще видим един млад Джон Маклейн, който ще се разправя с терористи и всевъзможни злодеи с мания за величие. Това автоматично означава, че няма да видим Брус Уилис в добре познатия ни потник. Но пък нищо чудно той се се появи с малка роля в някои от бъдещите филми „Умирай трудно“.
Copyright © 2020 Dir.bg.