Звездно трио отстранява изпълнителния директор на Fox News

22.08.2019 г.
Звездно трио отстранява изпълнителния директор на Fox NewsОтдавна се говори за този филм, събрал впечатляващ актьорски състав, а вече знаем и неговото заглавие. „Bombshell“ ще е възстановка на събитията, довели до отстраняването на изпълнителния директор на Fox News до юли 2016 г. Роджър Ейлс. В ролите на трите жени с основен принос за това са Марго Роби, Шарлийз Терон и Никол Кидман, които може да видим в първи трейлър на продукцията.

Вижте трейлъра

Трейлърът не повдига изцяло завесата върху скандалната история. Виждаме само трите съвсем неузнаваеми звезди, които се качват в един асансьор. Сред тях са героинята на Роби - Кейла Посписил (помощник-продуцент на новините, единствен измислен персонаж), както и известните водещи Мегън Кели (Терон) и Гречен Карлсън (Кидман).

На пръв поглед всичко изглежда спокойно, преди да избухне големия скандал. Карлсън завежда дело срещу Ейлс за сексуален тормоз. Впоследствие тя е подкрепена и от много други жени, оплакали се от похотливите опити на своя шеф. Сред тях е и Кели - журналистка, юрисконсулт, тв водещ и политически коментатор, която разказва за неприятните моменти в своята автобиографична книга „Settle for More“ (публ. 2016).

Във видеото не виждаме единствено самия Ейлс, в чиято роля е Джон Литгоу, както и собственика на Fox News Рупърт Мърдок, изигран от Малкълм Макдауъл. Във филма участват още Кейт Маккинън, Алисън Джани, Марк Дюплас, Кони Бритън, британката Алис Ийв и Роб Дилейни.

Джей Роуч е режисьор на „Bombshell“, а сценарият е дело на Чарлз Рандолф. Явно филмът ще е сред големите надежди на Lionsgate в битката за наградите „Оскар“, а премиерата му в САЩ е на 20 декември. Миналата година "Annapurna Studios" се отказаха от този проект, тогава с работно заглавие "Fair and Balanced".
Copyright © 2024 Dir.bg.