Натали Портман става астронавт в „Lucy in the Sky“

27.08.2019 г.
Натали Портман става астронавт в „Lucy in the Sky“Това определено няма да е типичната фантастика. Вече видяхме Натали Портман в първия трейлър на „Lucy in the Sky“, който е по-скоро психологически трилър, напомнящ емблематичната ѝ роля в „Черен лебед“, донесла ѝ мечтания „Оскар“.

Според прогнозите големи са шансовете на актрисата за нова номинация във филма на Ноа Хоули, прочул се с работата си по култови сериали като „Легион“ и „Фарго“. С „Lucy in the Sky“ той ще осъществи своя официален кино дебют, а вече може да видим новия му трейлър и плакат.

Портман е в ролята на Луси Кола, силна жена, която се чувства най-добре в открития космос. Тя е астронавт, който предпочита да гледа Земята от много високо. Затова и когато се завръща от поредна мисия в космоса, връзката ѝ с реалността бавно започва да се разпада.

В новия трейлър виждаме това „трансцедентно преживяване“ на Луси, която спокойно се носи над Земята и настоява това да продължи „поне още няколко минути“, защото така тя вижда „своя живот“. Тя е твърдо решена да се завърне отново в космоса, който за нея е „единственото място, което има някакъв смисъл“.

Виждаме и усложнените отношения на Луси с нейния съпруг Дрю (Дан Стивънс) и началото на връзката ѝ с нейния колега Марк (Джон Хам). Във филма участват още Зази Бийтс, Пърл Аманда Диксън, Ник Оферман и Елън Бърстин, а премиерата му ще бъде на предстоящия фестивал в Торонто.

Copyright © 2024 Dir.bg.