Първи трейлър на „The Aeronauts“

30.08.2019 г.
Първи трейлър на „The Aeronauts“Amazon Studios представиха първия трейлър на един от своите фаворити в сезона на наградите – вдъхновения от истински случай „The Aeronauts“. В главните роли са Еди Редмейн и Фелисити Джоунс, които видяхме за първи път заедно в отличения с безкрайно много награди биографичен филм за Стивън Хокинг „Теорията на всичко“.

Сега двете звезди се впускат в много по-опасно приключение. Те са в ролите съответно на метеоролога Джеймс Глейшър и богатата вдовица Амелия Рен, която създава летящ балон. С него те се надяват да се издигнат на височини, до които никой не е достигал през 19 век.

Целта на двамата авантюристи е да изучат метеорологичните процеси. Тяхната мисия обаче е изпълнена с много физически предизвикателства, които са представени в трейлъра със спиращи дъха кадри.


„The Aeronauts“ е заснет почти изцяло с IMAX камери. За съжаление обаче той няма да бъде показан на IMAX екрани. Amazon имаха идея да го разпространяват в края на октомври, но впоследствие промениха премиерата му през декември и така се лишиха от IMAX показ. А това определено е много жалко.

Идеята на режисьора Том Харпър е зрителите да изживеят това, което чувстват героите на Редмейн и Джоунс. Но вместо да видим това на възможно най-големите екрани, ще трябва да се задоволим с излъчване на телевизорите с интернет вкъщи, тъй като - след седмица по кината, за да има шанс да влезе в номинациите за „Оскар“ - филмът ще бъде достъпен за стриймване.


Copyright © 2024 Dir.bg.