Шарлийз Терон с ново амплоа в „Бързи и яростни 9“

03.09.2019 г.
Шарлийз Терон с ново амплоа в „Бързи и яростни 9“Кибер терористката Сайфър се завръща във вселената на „Бързи и яростни“. Шарлийз Терон отново ще е в ролята на фаталната красавица, която създаде толкова проблеми на Вин Дизел в предишния филм от поредицата. Но този път тя ще ни изненада с коренно променена външност.

Самата Терон потвърди новината за своето завръщане в Инстаграм. И съответно публикува няколко снимки от работния процес по бъдещия хит. Този път нейната героиня се е лишила от дългата си коса. Сега тя е с много по-къса и стилно оформена прическа. Въпросът е дали тази промяна е свързано по някакъв начин със сюжета в новия филм.

За момента не знаем нищо за него, освен че се завръщат познатите ни звезди, които освен Дизел, включват още Мишел Родригес, Лудакрис, Тайрийз Гибсън, Джордана Брустър, Хелън Мирън и новите попълнения Джон Сина и Майкъл Рукър.

Сайфър бе основният злодей в „Бързи и яростни 8“, който си позволи да обърне Доминик Торето срещу най-близките си хора, които са неговото семейство. След като тя ще се завърне с променена външност, това означава ли, че ще извърви пътя към изкуплението на своята вина? Една бърза справка със злодеите в поредицата показва, че това е съвсем логичен развой. Спомнете си само какво се случи с лошото момче Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), който впоследствие обедини сили с героя на Дуейн Джонсън в актуални хит „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“.

Едно е сгурно: в новия филм няма да видим отново Джонсън, който явно никога повече няма да работи с Дизел. А снимките на „Бързи и яростни 9“ продължават с пълна скорост, като премиерата очакваме на 22 май 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.