Алисия Викандер ще бъде Лара Крофт в „Tomb Raider 2“

05.09.2019 г.
Алисия Викандер ще бъде Лара Крофт в „Tomb Raider 2“Може да звучи изненадващо, но се задава още едно продължение. Алисия Викандер ще се завърне в ролята на Лара Крофт в „Tomb Raider 2“. Филмът вече се сдоби и с режисьор в лицето на Бен Уийтли.

Големи бяха надеждите на MGM за началото на нова поредица за прочутата археоложка. „Tomb Raider: Първа мисия“ обаче не се превърна в голям касов хит. Все пак с приходи от 275 милиона долара той далеч не беше провал и ето че вече е ясно, че ще се сдобие с продължение. Премиерата му е обявена за 19 март 2021 г.

Ейми Джъмп ще е автор на сценария. Тя често е сценарист на филмите на Уийтли, като сред последните им общи проекти са „Небостъргачът“ с Том Хидълстън и „Free Fire“ (2016) с Шарлто Копли, Бри Ларсън и Арми Хамър.

Уийтли е английски режисьор, известен предимно с независимите си продукции. Явно сега му предстои да ни представи първия си по-комерсиален и високобюджетен проект. В момента той довършва работа по новата версия на „Ребека“ по романа на Дафни дю Морие от 1938 г., в която главните роли изпълняват Лили Джеймс и Арми Хамър.

Снимките на бъдещия хит са предвидени да стартират в началото на 2020 г. Надяваме се скоро да научим повече подробности за новата мисия на Лара Крофт и кои ще са партньорите на Викандер.
Copyright © 2024 Dir.bg.