Чиуетел Еджиофор в новия фантастичен екшън на Антоан Фукуа

12.09.2019 г.
Чиуетел Еджиофор в новия фантастичен екшън на Антоан ФукуаВече е ясно кой ще бъде злодеят в новия фантастичен екшън на Антоан Фукуа „Infinite“ по романа на Д. Ерик Майнкрац „The Reincarnationist Papers“. Чиуетел Еджиофор ще изпълнява тази роля във филма, в който ще участват още Марк Уолбърг, Дилън О‘Брайън и Софи Куксън.

Лоренцо ди Бонавентура (поредицата „Трансформърс“, „Мега звяр“) ще е продуцент на проекта заедно с Марк Вахрадиън и Джон Заозърни. Снимките трябва да започнат в края на месеца в Лондон.

Сюжетът на бъдещия хит разказва за група почти безсмъртни мъже и жени, които се прераждат през вековете и са известни като „вечните“. Уолбърг е в ролята на Евън Майкълс, който страда от шизофрения и е преследван от спомените от два от предишните си животи. Тези спомени ще му помогнат в битката срещу злодея, изигран от Еджиофор. Неговият герой е член на вечните, който е намерил начин да спре процеса на прераждане и планира да се възползва от това за себе си.

Сценарият на „Infinite“ е дело на Иън Шор и Джон Лий Ханкок. Първоначално за изпълнител на главната роля бе обявен Крис Евънс, но той се отказа от нея с оправданието, че е прекалено зает. Така Уолбърг се превърна в негов заместник.

Чухме наскоро гласа на номинирания за „Оскар“ Еджиофор като друг култов злодей – Скар в игралната версия на „Цар Лъв“. Предстои да го видим следващия месец в дългоочакваното продължение „Господарка на злото 2“, заедно с Анджелина Джоли.
Copyright © 2024 Dir.bg.