Бонд 25 най-после е заснет!

01.10.2019 г.
Бонд 25 най-после е заснет!По-добре късно, отколкото никога. Звучи като заглавие на филм за Джеймс Бонд, но всъщност това обобщава накратко тази новина. След като снимките на новия епос за най-популярния британски шпионин бяха прекъсвани на няколко пъти, филмът в крайна сметка е най-после заснет.

Работата по "Смъртта може да почака" („No Time to Die“) започна още през април и като всички филми от поредицата снимките бяха на няколко екзотични локации, в които Бонд се подвизава за поредната си мисия. И докато тепърва предстоят още довършителни дейности, екипът и актьорският състав имаха повод да отпразнуват финала.

Прощалното парти се е състояло в ресторант в Италия. Сред присъствалите е и Даниел Крейг, който е бил изненадан с Бонд торта. Макар и добре почерпен, актьорът е държал реч, предизвикала възторжени аплодисменти от колегите му и екипа.

„Това беше едно от най-прекрасните преживявания за мен. Всички бяхме невероятни. Гордея се с работата на всеки член от екипа на тази продукция. Бих искал да благодаря на всички и специално на Барбара Броколи за тази вечер“, заявил пред всички Крейг.

Той се заричаше, че повече няма да играе Бонд, но все пак се завърна за последен път в култовата роля. Междувременно вече започна да се говори упорито за Бонд 26. Фийби Уолър-Бридж, за която всички казват, че има огромен принос за изпипване на сценария на „No Time to Die“ , вече е получила предложение да започне работа по следващите приключения на Бонд.
Copyright © 2024 Dir.bg.