Първи трейлър на „Хищни птици“

02.10.2019 г.
Първи трейлър на „Хищни птици“Тя беше голямото откритие в „Отряд самоубийци“. Героинята на Марго Роби, неукротимата Харли Куин е готова да постави своето ново начало с дългоочаквания „Хищни птици“. След няколко тийзъра, ето че вече може да я видим в пълния й блясък в официалния трейлър на филма, излязъл вчера.

Известно е, че предизвикателната външност на Куин се превърна в истински хит в костюмите за Хелоуин. Сега малко преди празника може да видим нейната еволюция, която се подчертава и от променената й визия. Тя със сигурност ще даде много идеи за предстоящия Хелоуин.

И така, Харли Куин вече се е разделила със своя любим, лошото момче на Готъм сити Жокера. Тя може да е сама, но далеч не е самотна. Все пак има дружки като останалите Хищни птици. В нейната банда са още Ловецът (Мери Елизабет Уинстед) и Черното канарче (Джърний Смолет-Бел). Трите ще се сблъскват с безмилостния бос на престъпността Черната маска (в ролята е Юън Магкрегър, който обаче не носи маска в трейлъра).

Виждаме как трите сирени на Готъм сити (това беше първоначалното заглавие на филма) се развихрят на фона на един от емблематичните хитове на Едит Пиаф - "L'hymne à l'amour". „Аз съм тази, от която трябва да се страхувате“, заявява Куин и намеква на какво е способна.

Вече се заговори и за продължение на „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“, както е пълното заглавие на бъдещия хит. Всичко ще зависи от представянето на филма по кината, а премиерата му у нас е на 7 февруари 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.