Два нови плаката на „Доктор Сън

10.10.2019 г.
Два нови плаката на „Доктор Сън“2019 се очертава като годината на продълженията по бестселъри на Стивън Кинг. Първо гледахме „То: Част втора“, а след по-малко от месец ни предстои да се завърнем в хотел „Овърлук“ с „Доктор Сън“. Продължението на един от най-великите филми на ужасите на всички времена по всичко личи ще е на нивото на оригиналния шедьовър на Стенли Кубрик.

Вече разполагаме с два нови плаката, които ни припомнят хотела, в който преди толкова години се вихреше героят на Джак Никълсън. Американският плакат на „Доктор Сън“ е в кърваво червен цвят и ни представя добре познатия коридор от филма на Кубрик. Виждаме Юън Макгрегър като порасналия Дани Торънс, който се е вгледал в себе си като дете.

Другият плакат е на международната версия и е решен в светло жълто. Той отново показва героя на Макгрегър, който явно уверено върви по стъпките на баща си. Затова и виждаме главата му през дупката във вратата, сътворена от подлуделия герой на Никълсън. Същия кадър видяхме и в излезлите до момента трейлъри. И двата плаката са с еднакъв слоган: „Осмели се да се върнеш“.

Режисьорът Майк Фланаган („Играта на Джералд“) сподели, че гледа на филма си като продължение едновременно на шедьовъра на Кубрик и на романа на Кинг. Те са много различни, а освен това е известно, че Кинг съвсем не харесва филма на Кубрик. Затова ще е интересно да видим как Фланаган се е справил с това предизвикателство.

В „Доктор Сън“ участват още Ребека Фъргюсън, Кайли Къран, Карл Лъмбли, Брус Грийнууд, Джейкъб Трембли, Джослин Донахю и Крис Къртис. Премиерата му очакваме на 8 ноември.
Copyright © 2024 Dir.bg.