„Уорнър” вече работят по предисторията „Тренировъчен ден

11.10.2019 г.
„Уорнър” вече работят по предисторията „Тренировъчен ден”Това си остава един от най-популярните полицейски трилъри за последните години, превърнал се в истински връх в кариерата на Дензъл Уошингтън. За ролята си на корумпираното ченге Алонзо Харис той спечели своя втори „Оскар”. Итън Хоук пък бе номиниран за наградата на Американската кино академия за ролята на неговия неопитен партньор.

Ето че „Уорнър” вече работят по предисторията на филма на Антоан Фукуа. Действието в нея ще се развива почти десетилетие по-рано, през април 1992 г. По-точно два дни преди Лос Анджелис да бъде разтърсен от протести заради присъдата на Родни Кинг.

Ник Ярбъро е автор на сценария, който ще ни представи младия Алонзо. И след като Уошингтън е 46-годишен по време на снимките, значи сега за ролята му ще се търси актьор на 37-годишна възраст. В момента синът на Дензъл - Джон Дейвид Уошингтън е на 35 и мнозина предполагат, че ще е идеален за тази роля.

Разбира се, това са само предположения. Все пак роля от подобен калибър ще е предизвикателство за всеки актьор. Проектът е в съвсем начален етап и за момента няма обявен режисьор. Не е ясно и дали Фукуа, оригиналният сценарист Дейвид Ейър и продуцентът Джефри Силвър ще са отново на линия. Може би тримата ще са сред изпълнителните продуценти на бъдещия хит.
Copyright © 2024 Dir.bg.