Започват снимките на „Фантастични животни 3“ през идния февруари

22.10.2019 г.
Започват снимките на „Фантастични животни 3“ през идния февруариОтдавна очаквахме новини за това продължение. Ето че ни предстои да се завърнем в добре познатата ни магьосническа вселена с третата част от поредицата „Фантастични животни“. Според звездата Дан Фоглър, снимките на филма ще започнат през февруари 2020 г.

Фоглър, който играе ролята на пекаря Джейкъб, повдигна завесата по темата. „Започваме снимки през февруари. Последно разбрахме, че Джей Кей Роулинг дописва сценария и всички са много доволни от нейните идеи“, споделя той.

За момента всички детайли от сюжета са строго засекретени. Все пак за последно гледахме Нют Скамандър и останалите герои в миналогодишния хит „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“, в който Джони Деп се вихреше като прочутия зъл магьосник. Филмът не постигна очаквания голям успех и това предизвика коментари дали наистина ще видим трета част от планираната поредица от пет филма.

Фоглър признава, че все още не е прочел сценария, но се надява да има развой в отношенията на героя му с Куини (изиграна от Алисън Сюдъл). „Надявам се, че Джейкъб ще спечели отново Куини. Не съм чел сценария, но знам, че вече съм доста по-слаб. Ще бъде забавно, ако тя ме е омагьосала да стана такъв. А може би загубата ѝ е причина Джейкъб да отслабне толкова“, допълва той.

Все още не е потвърдено дали режисьорът Дейвид Йейтс ще се завърне отново за „Фантастични животни 3“. Все пак той засне цели шест филма от поредицата дотук, включително последните четири части за Хари Потър, така че може да има нужда да се оттегли. Иначе премиерата на бъдещия хит е обявена за 21 ноември 2021 г. във Великобритания.
Copyright © 2024 Dir.bg.