Първи трейлър на „Невидимия

08.11.2019 г.
Първи трейлър на „Невидимия”Този, който не виждаш, може да те нарани. Звездата от тв сериала „Историята на прислужницата” Елизабет Мос изпълнява главната роля в дългоочакваната нова версия на „Невидимия”'. Вече разполагаме с първия трейлър и плакат на филма.

В трейлъра виждаме Сесилия Кас (Мос), която е подложена на постоянен тормоз от своя бивш съпруг социопат (Оливър Джаксън-Коен). Той се самоубива и й завещава 5 милиона долара. Сесилия обаче подозира, че той е жив и се оказва съвсем права.

Поредица от нападения изпълват живота на самотната жена с трупове. По-лошото е, че сред потенциалните жертви са и тези, които Сесилия обича. Тя трябва да докаже, че не е изгубила разсъдъка си и че наистина е преследвана от някого, когото никой не може да види.

Джейсън Блъм и неговата компания Blumhouse Productions е продуцент на тази модерна версия по класическия роман на Хърбърт Уелс. Лий Уанел, един от създателите на „Убийствен пъзел”, е сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент на бъдещия хит. Премиерата му очакваме на 28 февруари 2020 г.
Copyright © 2024 Dir.bg.