Пълно ускорение“ покори върха с лекота

18.11.2019 г.
„Пълно ускорение“ покори върха с лекотаДве бяха големите премиери, които се очакваха с интерес през изминалия уикенд в САЩ. И докато Пълно ускорение“ окупира с лекота върха, опитът за ново начало на друга популярна поредица претърпя пълен провал.

Новият филм на Джеймс Манголд стартира с 31 милиона в САЩ и още 21,4 милиона долара в останалата част от света. Предположенията са той да генерира още интерес покрай предстоящите номинации за престижни награди, в които могат да се включат и изпълнителите на двете главни роли – Мат Деймън и Крисчън Бейл.

Вече втори е бившият лидер „Битката за Мидуей“. Военният епос на Роланд Емерих спечели 8,7 милиона долара и вече има общо 35,1 милиона в САЩ и още 29 милиона в останалия свят.

Едва на трето място с 8,6 милиона долара дебютира „Новите ангели на Чарли“. Филмът на Елизабет Банкс не оправда очакванията, макар че бюджетът му не е толкова голям (48 милиона). Все пак в останалата част от света той спечели 19,3 милиона.

Голямата новина отново е свързана с „Жокера“, който вече официално е първият забранен за непълнолетни зрители (под 17 г. - рейтинг R, бел.ред.) хит с приходи над 1 милиард долара. Със спечелените до момента 1,017 милиарда филмът на Тод Филипс успя да изпревари финалния резултат на „Черният рицар(рейтинг PG13) на Кристофър Нолан.
Copyright © 2024 Dir.bg.