Джим Кери спасява рядък вид лъв в „Ейс Вентура 3“

10.12.2019 г.
Джим Кери спасява рядък вид лъв в „Ейс Вентура 3“Ролята на прочутия и доста странен зоодетектив бе тази, с която изгря звездата на Джим Кери през 1994 г. От известно време се заговори, че „Уорнър“ са решили да направят трета част на поредицата и сега няколко източника потвърждават тази информация. Очаква се и Кери да се завърне отново в коронната си роля.

Според изтекла информация сюжетът ще разказва за Ейс, който вече се е оттеглил от активна дейност, но е призован да се заеме с нова мисия. Този път той трябва да спаси рядък вид лъв. Смята се, че историята е вдъхновена от истински случай с лъва Сесил, убит от американски зъболекар в Зимбабве през 2015 г. Инцидентът предизвиква възмущение по целия свят.

Проектът „Ейс Вентура 3“ е все още в съвсем ранен стадий, така че може да има промени в сюжета. По всичко изглежда, че това ще е голямото завръщане на Кери към образа, който изигра за последно в „Ейс Вентура: Повикът на природата“ от 1995 г. През 2009 г. директно на DVD излезе „Ace Ventura: Pet Detective Jr.“, но едва ли много хора са чували за този филм.

Очакваме скоро официално потвърждение от „Уорнър“ за тази трета част. Междувременно Кери ще се завърне на големия екран със  „Соник: Филмът“, в който играе основния злодей д-р Иво Роботник.
Copyright © 2024 Dir.bg.