Страховит трейлър на „Хензел и Гретел“

03.01.2020 г.
Страховит трейлър на „Хензел и Гретел“Приказката за Хензел и Гретел е екранизирана многократно в различни варианти. Последно гледахме Джереми Ренър и Джема Артъртън в „Хензел и Гретел: Ловци на вещици“. Ето че сега ни предстои нова, този път доста страховита версия „Gretel & Hansel“ (копродукция Ирландия - Канада - САЩ), за която излезе нов трейлър и плакат.

Режисьор на фантастичния хорър е Оз Пъркинс, предизвикал възторжени отзиви за своите предишни филми „The Blackcoat’s Daughter“ и „I Am the Pretty Thing That Lives in the House“. Сценарият е дело на Роб Хейс.

В главната роля ще видим звездата от двете части на „То“ София Лилис. Тя играе младо момиче, което в търсене на храна и работа отива с братчето си в мрачните гори. Двамата обаче попадат в лапите на една вещица, която с удоволствие би похапнала с тях.

Приказката на братя Грим е достатъчно популярна, но Пъркинс ни е подготвил доста изненади и обрати. Като начало това е история за порастването на две деца, като този път Гретел е много по-голяма от брат си.

В ролята на малкия Хензел е дебютантът Сами Лийки. Като вещицата ще видим Алис Крайг („Сомнамбули“ по Стивън Кинг), а във филма участват още австралийката Джесика Де Гау и британецът Чарлз Бабалола. Премиерата в САЩ очакваме на 31 януари.

Copyright © 2024 Dir.bg.