Харисън Форд обожава кучета

28.01.2019 г.
Харисън Форд обожава кучетаДивото зове“ е поредна екранизация по класическия роман на Джек Лондон, която предстои да видим съвсем скоро. Харисън Форд изпълнява главната роля на Джон Тортън, суров планинец, който живее в дивата пустош на Аляска, преди случайна среща с едно необикновено куче да промени завинаги живота му. Можем да го видим в ново кратко видео за филма.

В него звездата от „Индиана Джоунс“ разказва за любовта си към четириногите любимци. „През целия ми живот съм бил заобиколен от кучета. Всички те са били различни и са имали невероятни характери“, обяснява една от легендите на Холивуд.

Форд разказва и за отношенията между Джак Тортън и кучето Бък, което е главен герой в историята и всъщност е изцяло... дело на компютрите. „Когато моят герой открива Бък, той намира спътник в едно истинско приключение. Това променя живота на Джон, но променя и живота на Бък“, допълва актьорът. Той обяснява и защо кучетата са толкова верен приятел и винаги са готови на всичко за своя стопанин.

Новото видео включва и нови кадри от филма, които още повече засилват интереса ни към „Дивото зове“. Режисьор е Крис Сандърс, известен с анимационните хитове „Как да си дресираш дракон“ и „Круд“, а сценарият е дело на Майкъл Грийн („Логан: Върколакът“). Партньори на Форд са Брадли Уитфорд, Карън Гилън, Дан Стивънс, Омар Си и Майкъл Хорс. Премиерата очакваме на 21 февруари.

Copyright © 2024 Dir.bg.