Пенелопе Крус и Антонио Бандерас отново заедно

31.01.2020 г.
Пенелопе Крус и Антонио Бандерас отново заедноТе са двама от най-популярните испански актьори. Пенелопе Крус и Антонио Бандерас често са си партнирали на екрана, последно във филма на техния любимец Педро АлмодоварБолка и величие“. В тази почти автобиографична драма Бандерас играеше известен режисьор, а сега Крус ще го „режисира“ в следващия им общ филм.

Снимките на „Competencia Oficial“ ще стартират в края на февруари в Испания. Ще участва и известният аржентински актьор Оскар Мартинес. Режисьори са неговите сънародници Мариано Кон и Гастон Дюпрат. Те са и автори на сценария, заедно с Андрес Дюпрат.

Бандерас и Мартинес ще играят двама коренно различни актьори с различен стил на работа, които влизат в ожесточен конфликт по време на подготовката за нов филм, финансиран от прословут и доста нервен милионер. Крус ще е в ролята на популярна, но доста ексцентрична режисьорка на филма.

Сред останалите имена в актьорския състав са Хосе Луис Гомес, Карлос Иполито, Колдо Олабари, Ирене Есколар, Нагоре Арамбуру, Пилар Кастро и Хуан Грандинети. Продуцент на филма ще е компанията MediaPro Studio и това ще е третият им общ проект с Кон и Дюпрат след „My Masterpiece“ и „4х4“.
Copyright © 2024 Dir.bg.