Шарлот Рамплинг е баба в нова драма: "Juniper"

13.02.2020 г.
Шарлот Рамплинг е баба в нова драма: Легендарната английска актриса ще ни демонстрира своя комедиен талант в новозеландския филм „Juniper“. Шарлот Рамплинг ще видим в ролята на енергична баба, пристрастена към чашката. Режисьор ще е австралиецът Матю Савил, а филмът ще бъде представен пред европейски разпространители на стартиращия след броени дни фестивал в Берлин.

Рамплинг, удостоена със „Сребърна мечка“ на Берлинале през 2015 г. за участието си във филма „45 години“, ще се завърне на феста с новия си проект. В него тя ще участва заедно със звездата от „Небесно царство“ и „ЗакрилникътМартон Чокаш.

В центъра на сюжета са премеждията на един тийнейджър (в ролята е дебютантът от Нова Зеландия Джордж Фериър), който - след като е изключен от училище и майка му е починала - се прибира вкъщи и заварва неочакван гост. Неговата баба (Рамплинг) се е настанила тук. Животът на момчето е сложен: то е измъчвано от мисли за самоубийство, а отгоре на всичко трябва да се съобразява с непозната. Но се оказва, че баба му съвсем не е това, което е предполагал. Тя е забавна, груба, безцеремонна и обича да флиртува. Освен това издържа на пиене много повече от него и приятелите му...

„Juniper“ е затрогваща история за едно приятелство, което скъсява границите между поколенията. Савил е и автор на сценария.
Copyright © 2024 Dir.bg.