Шарлот Рамплинг е весела баба в нова комедия

13.02.2020 г.
Шарлот Рамплинг е весела баба в нова комедияЛегендарната английска актриса ще ни демонстрира своя комедиен талант във филма „Juniper“. Шарлот Рамплинг ще видим в ролята на енергична баба, пристрастена към чашката. Режисьор ще е австралиецът Матю Савил, а филмът ще бъде представен пред европейски разпространители на стартиращия след броени дни фестивал в Берлин.

Рамплинг, удостоена със „Сребърна мечка“ на Берлинале през 2015 г. за участието си във филма „45 години“, ще се завърне на феста с новия си проект. В него тя ще участва заедно със звездата от „Небесно царство“ и „ЗакрилникътМартон Чокаш.

В центъра на сюжета са премеждията на един тийнейджър (в ролята е дебютантът Джордж Ферие), който след като е изключен от училище, се прибира вкъщи и заварва неочакван гост. Неговата баба (Рамплинг) се е настанила тук.

Животът на момчето не може да бъде по-гаден – то е измъчвано от мисли за самоубийство, а отгоре на всичко трябва да се грижи за някого, когото досега не е познавал.  Но се оказва, че баба му съвсем не е това, което е предполагал. Тя е забавна, груба, безцеремонна и обича да флиртува. Освен това издържа на пиене много повече от него и приятелите му.

„Juniper“ е забавна и затрогваща история за едно приятелство, което скъсява границите между поколенията. Савил е и автор на сценария.

Copyright © 2020 Dir.bg.