Соник: Филмът“ е отново на върха

24.02.2020 г.
„Соник: Филмът“ е отново на върхаПрез изминалия уикенд с интерес се очакваше сблъсъка между два интерактивни героя – синия таралеж Соник от култовата видеоигра на SEGA и кучето Бък от новата екранизация по класиката на Джек Лондон „Дивото зове“. В крайна сметка шампионът от миналата седмица остана отново на върха.

Соник: Филмът“ спечели нови 26,3 милиона долара и вече има 106,6 милиона в САЩ. Малцина бяха оптимистите за подобен успех и нищо чудно скоро Paramount да обявят, че подготвят продължение. В останалата част на света филмът на Джеф Фоулър също се радва на интерес и приходите му почти достигнаха 100 милиона долара. Той дебютира на върха в Русия с впечатляващите 6,3 милиона, а в спадът в приходите от останалите страни е едва 35%.

На второ място с 24,8 милиона долара в САЩ дебютира „Дивото зове“. Новият филм с Харисън Форд се представи по-добре от първоначалните прогнози. В останалия свят той стартира с 15,4 милиона.

Вече трети е новия хит с Марго РобиХищни птици и фантастичната еманципация на Харли Куин с 7 милиона долара. За съжаление приходите му спадат с 59% в САЩ и до момента е спечелил 72,5 милиона. В останалата част от света все пак интересът е по-голям и филмът по DC е спечелил над 100 милиона.

Изненадващият победител на „Оскар“-ите „Паразит“ е на осмо място в САЩ с 3,1 милиона долара. Интересът към филма на Понг Джун Хо продължава да нараства и до момента той е спечелил общо почти 205 милиона.
Copyright © 2024 Dir.bg.