Отлагат снимките на „Мисията невъзможна 7“ заради коронавируса

25.02.2020 г.
Отлагат снимките на „Мисията невъзможна 7“ заради коронавирусаЕпидемията, свързана с разпростирането на коронавируса, засегна и Холивуд. Няколко големи премиери бяха отменени в Китай и близките засегнати страни, но той достигна и до Европа. Италия е страната с 219 заболели от вируса, които вече взе шест жертви. Това ще попречи на снимките на „Мисията невъзможна 7“, които бяха планирани да започнат до броени дни във Венеция.

Според графика на Paramount снимачният екип на бъдещия хит трябваше да започне работа в Италия за три седмици, след което да продължи на следваща локация. Явно обаче това няма да се случи, след като всички публични събития в града и околностите са отменени.

От студиото разпространиха официално изявление по този повод. В него се казва, че заради безопасността на актьорите и екипа под заплахата на коронавируса снимките във Венеция се отлагат. Възможно е екипът да започне работа по филма на следващата снимачна локация.

Кристофър Маккуори вече обяви имената на новите попълнения в актьорския състав на следващата „Мисия невъзможна“. Към Том Круз, Ребека Фъргюсън и Саймън Пег ще се присъединят още Хенри Чърни, Хейли Атуел, Пом Клементиев, Шей Уигъм и Никълъс Хоулт, който ще е в ролята на злодея. Paramount предвиждаха седмия и осмия филм от поредицата да бъдат заснети едновременно, но все още не знаем кога ще се случи това.

Copyright © 2024 Dir.bg.