Злодеят от „Аватар“ се завръща в продълженията на филма

10.03.2020 г.
Злодеят от „Аватар“ се завръща в продълженията на филмаХоливуд постоянно бълва нови и нови продължения, но безспорно тези, които се очакват с най-голям интерес, са продълженията на „Аватар“. Джеймс Камерън обаче не бърза и все още има доста работа по планираните общо четири следващи филма. В тях със сигурност ще видим Стивън Ланг, който игра основния злодей в „Аватар“ – вманиачения полковник Майлс Куорич.

Знаем, че той беше основният източник на проблеми за Джейк Съли и населението на Пандора, но в крайна сметка намери смъртта си в първия филм. Все пак ще го видим отново на екрана.

Приятно е да знам, че героят ми е бил толкова важен и съм успял да впечатля Джеймс Камерън, така че той да реши, че не е приключил с него. Моята цел е да съм убедителен във всяка роля, затова съм доволен, че ще имам доста време, за да преоткрия Куорич, да разбера защо е толкова зъл. Надявам се за оправдая очакванията на всички в този образ“, споделя Ланг.

Вече е ясно, че той ще играе и в четирите продължения. Във времена, когато други успешни поредици се опитват да откриват нови злодеи в продълженията, така че за зрителите да е по-интересно, Камерън за пореден път доказва, че не иска да играе по правилата. Куорич се очертава като Дарт Вейдър във вселената на „Аватар“. Според Ланг този негов подход ще му позволи да представи в дълбочина своя култов злодей.

Copyright © 2024 Dir.bg.