Райън Рейнолдс преговаря за "Dragon’s Lair" с Нетфликс

29.03.2020 г.
Райън Рейнолдс преговаря за Netflix ще прави игрална адаптация по видеоиграта "Dragon's Lair" ("Леговището на дракона", 1983-2002 г. на компанията "Cinematronics"), като един от нейните създатели - американският дизайнер и автор Рик Дайър - ще бъде сред продуцентите. За една от главните роли Нетфликс преговаря с Райън Рейнолдс, който ще бъде и съпродуцент на филма през компанията си "Maximum Effort". Основни продуценти са Рой Лий ("Vertigo Entertainment") и Тревър Енгелсон ("Underground Films").

За сценария са привлечени братята Дан и Кевин Хегман, съавтори на сюжета за "LEGO: Филмът", "Lego Ninjago: Филмът" и др.

Рейнолдс засега е най-популярен с изпълненията си в двата филма "Дедпул", събра се с Нетфликс покрай екшъна "6 Underground" (2019) и предстоящия "Червена бюлетина" (2021) с Дуейн Джонсън и Гал Гадот. През август 2020 г. може би ще излезе и екшънът "The Hitman's Wife's Bodyguard" (Millennium Films / Lionsgate), в който той играе заедно със Самюъл Джаксън и Салма Хайек, може би и с Морган Фрийман.
Copyright © 2024 Dir.bg.