"Две димящи дула" - изходът на предварително решената игра може да бъде неочакван

Отраснал по улиците, чаровникът Еди (Ник Морън) се включва в
най-голямата игра на карти в живота си. Залогът е 100 000 британски лири и за да го набавят, той и тримата му приятели - Том (Джейсън Флеминг), Бейкън (Джейсън Стейтъм) и Сапуна (Декстър Флечър), се включват със спечелените за целта с доста усилия пари. Еди е доста умен. Всъщност наричат го
“картоиграч-акула”. Той със сигурност е един от най-добрите в района.
Съществува обаче факт, за който той изобщо не подозира - а именно, че изходът от играта е предварително решен. И когато всичко приключва, Еди си тръгва, дължейки на домакина Хачет Хари (П. Х. Мориарти) половин милион британски лири. Хари дава на Еди срок от една седмица, за да набави парите и да се издължи. След изтичането му, той ще започне да губи пръстите на ръцете си един по един.
Съществува човек, когото Еди счита за свой баща. Това е Джей Ди (Стинг). Той единствен може да погаси дълга на Еди, като отстъпи на стария си противник Хари своето заведение. И докато Еди и приятелчетата му кроят планове как да спечелят по-бързо нужните пари, Хари се опитва да прибави към колекцията си чифт ценни, антични пистолети.
Той изпраща двойка недодялани дребни мошеници, за да откраднат комплекта оръжия от дома на един човек от висшата аристокрация. Следва дълго и объркано пътуване из света на лондонските гангстери в преследването на двата пистолета, които не достигат поръчителя си. Междувременно момчетата се оказват забъркани в история, пълна с купища пари и наркотици - Еди и неговите приятели отнемат част от плячката на група главорези, за да могат да се разплатят с Хари. Като резултат в цялата история се оказват въвлечени и много нови лица от лондонския подземен свят. Сред тях са събирачът на дългове Големият Крис (Вини Джоунс), както и Бари Баптиста (Лени Маклийн), като те също непредвидено се оказват включени в цялото това меле. В подобна ситуация никой и нищо не е в състояние да внесе ред.
Copyright © 2024 Dir.bg.