Дъщерята на Майкъл Джаксън играе Исус

16.04.2020 г.
Дъщерята на Майкъл Джаксън играе ИсусПарис Джаксън, 22-годишната дъщеря на Майкъл Джаксън, влиза в ролята на Исус Христос в новия трилър "Habit" ("Навик"), съобщава TheWrap. Главната роля във филма е за Бела Торн ("Слънце в полунощ", "Алвин и Чипоносковците: Голямото чипоключение", "Заедно по принуда"), която се превъплъщава в находчиво парти момиче, чийто фетиш е Исус. Тя се забърква в наркосделка, от която се опитва да се отърве, като се преоблича в монахиня. Тогава Джаксън се появява няколко пъти.

Като режисьор дебютира актрисата Джанел Шъртклиф, която е и съавтор на сценария заедно със Суки Кайзър. Независимата лента е на етап постпродукция, след като снимките успяха да приключат седмица преди затварянето на САЩ поради разпространението на корона вируса, още няма премиерна дата, а нейният продуцент Донован Лийч я е описал като подобие на "ранния Тарантино". Той е напълнил състава с рок звезди и разчита на силно рокерски саундтрак. Участват още музикантите Джози Хо, Гавин Росдейл, Джейми Хинс и Алисън Мосхарт, както и босненско-австралийският модел Андрея Пеич, литовската актриса Бриа Винайте и американската актриса Либи Минц, която е сред продуцентите. Бела Торн е сред изпълнителните продуценти. Проектът е на Лийч, "852 Films", "Martingale Pictures", "Voltage Pictures", "Cloudlight" и "Elevated Films".

Досега Парис Джаксън е играла в сериала "Star", в епизод на “Scream: The TV Series”, в екшън комедията "Гринго" с Шарлийз Терон и изпълнява песен в приключенска комедия от миналата година. Участва и в музикално видео на рок бандата на Джаред Лето "30 Seconds to Mars".
Copyright © 2024 Dir.bg.