Флорънс Пю, Шая ЛаБаф и Крис Пайн в "Don’t Worry, Darling" на Оливия Уайлд

27.04.2020 г.
Флорънс Пю, Шая ЛаБаф и Крис Пайн в Номинираната за "Оскар" за изпълнението си в "Малки жени" английска актриса Флорънс Пю заедно с колегите си Шая ЛаБаф и Крис Пайн ще играят в трилъра на Оливия Уайлд "Don’t Worry, Darling" ("Скъпи, не се притеснявай") за New Line Cinema. Информацията на Deadline продължава новината от август миналата година, че студиото е спечелило аукциона за концепцията на Уайлд в конкуренция с още 17 оферти, в това число от Netflix, Apple, MGM, Legendary, Blumhouse и др. Тогава Уайлд предпочете New Line, когато на финала останаха трима кандидати. Така това студио ще финансира и разпространява филма.

Продуцент е Vertigo Entertainment с Рой Лий и Мири Юун заедно с Уайлд и Кейти Силбърман, която ще изпипа финалния сценарий по сюжет на братята Шейн и Кери Ван Дайк. Двамата ще бъдат изпълнителни продуценти. Освен режисьор и продуцент, Оливия Уайлд и ще играе във втория си пълнометражен проект след високооценения "Зубрачките", излязъл през май 2019 г. Като актриса последно я гледахме през януари тази година по българските кина в драмата "Случаят Ричард Джуъл".

Филмът "Don’t Worry Darling" е психологически трилър за домакиня през 1950-те години, като действието е поставено в изолирано утопично общество в калифорнийската пустиня. Главната роля ще изпълни Флорънс Пю, която скоро, през ноември, ще видим в "Черната вдовица" на Marvel/Disney. В мъжките роли влизат Крис Пайн (очакваме го в "Жената чудо 1984" през август) и Шая ЛаБаф, който получи много похвали за автобиографичния "Honey Boy" миналата година и преди време приключи снимките в канадската драма "Pieces of a Woman", в която партнира на Ванеса Кърби.
Copyright © 2024 Dir.bg.